Maijan Hotelli

Viihtyisä ja yksilöllinen hotelli järvimaisemalla

aikuisia 2, lapsia 0

Tule viettämään unohtumatonta lomaa

Tervetuloa viihtyisään ja yksilölliseen boutique-hotelliimme, joka sijaitsee kauniilla järvimaisemalla. Hotellissamme on kymmenen huonetta: kaksi yhden hengen huonetta, kolme kahden hengen huonetta, neljä kahden hengen huonetta, joissa on parveke järvinäköalalla, sekä yksi erityinen Lake Suite.

Jokainen huoneemme on yksilöllisesti sisustettu ja niissä on kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Erityisesti suosittelemme kahden hengen huoneita, joissa on parveke, sillä ne tarjoavat upeat näkymät järvelle.

Varaa lomasi tänään

Nauti rauhasta ja kauniista luonnosta

Hotellimme on persoonallinen ja lämminhenkinen paikka, jossa voit nauttia rauhasta ja kauniista luonnosta. Hotellimme sijainti on ihanteellinen, sillä se on tarpeeksi lähellä kaupungin palveluita, mutta tarpeeksi kaukana, jotta voit nauttia hiljaisuudesta ja luonnonrauhasta.

Tule viettämään unohtumatonta lomaa hotellimme yksilöllisissä huoneissa ja nauti kauniista järvimaisemasta. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi!

Katso huoneet

Asiakaspalautteet

Olimme mieheni kanssa viettämässä rentouttavaa viikonloppua tässä viehättävässä hotellissa. Huoneemme oli kaunis ja tilava, ja sieltä oli upeat näkymät järvelle. Palvelu oli erinomaista ja henkilökunta oli todella ystävällistä ja avuliasta. Aamiaistarjoilu oli myös erinomainen ja monipuolinen. Suosittelemme tätä hotellia lämpimästi kaikille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa luonnon keskellä.

Vietimme tässä hotellissa perhelomaa ja meillä oli todella mukavaa. Huoneemme oli tilava ja siellä oli kaikki tarvittava mukavaan oleskeluun. Lapsemme nauttivat erityisesti hotellin rannassa olevasta leikkipaikasta ja järvestä, jossa pääsimme uimaan. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja auttavaista, ja he tekivät kaikkensa, jotta viihtyisimme mahdollisimman hyvin. Suosittelemme tätä hotellia erityisesti perheille, jotka haluavat viettää rentouttavaa lomaa luonnon keskellä.

Vietimme tässä hotellissa viikonlopun ja se ylitti kaikki odotuksemme. Hotellin sijainti järven rannalla on upea ja huoneemme oli todella tilava ja mukava. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja avuliasta, ja he tekivät kaikkensa, jotta viihtyisimme mahdollisimman hyvin. Aamiainen oli erinomainen ja tarjosi monipuolisen valikoiman herkullisia vaihtoehtoja. Hotellin ympäristö tarjoaa myös monia mahdollisuuksia ulkoiluun ja aktiviteetteihin. Suosittelemme tätä hotellia kaikille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa upeassa ympäristössä.

Vietimme ystäväni kanssa ihastuttavan viikonlopun tässä viehättävässä hotellissa. Huoneemme oli tilava ja kauniisti sisustettu, ja sieltä oli upeat näkymät järvelle. Hotellin rauhallinen ympäristö tarjosi meille mahdollisuuden rentoutua ja nauttia luonnosta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja auttavaista, ja he antoivat meille hyviä vinkkejä paikallisista nähtävyyksistä ja aktiviteeteista. Suosittelemme tätä hotellia kaikille, jotka etsivät rentouttavaa lomaa kauniissa ympäristössä.